Terug naar overzicht

In memoriam Antoon Driessen

Zaterdag 14 januari jl. bereikte ons het trieste en onwerkelijke bericht van het overlijden van ons burgercommissielid Antoon Driessen. Antoon werd 70 jaar.

Als burgercommissielid kenmerkte hij zich als een echte generalist. Alle aandachtsgebieden hadden zijn aandacht en zijn inbreng. Namens Leefbaar Asten was hij jarenlang lid van de commissie Burgers en Algemene Zaken. Vanaf de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 was hij voor Samen voor Asten lid van de commissie Ruimte.

Antoon

Antoon was bij iedere vergadering aanwezig en je kon altijd een beroep op hem doen. Hij luisterde naar mensen, om daarna zijn mening verder te vormen. Aan populisme had hij een broertje dood en gemaakte afspraken moesten worden nagekomen. Antoon was dag en nacht in de weer voor onze partij. Ja, zelfs ’s nachts. Hij liet dan zijn gedachten gaan over zaken die speelden, schreef dit op en deelde het vervolgens met zijn fractiegenoten.

Naast politicus was Antoon ook een echte levensgenieter, met oog voor de kleinste details. Zijn gedichten en gedachten in het Astense dialect lieten zien wat hem bezighield. Velen konden dit erg waarderen en haalden er kracht uit.

Antoon: de familieman, de politicus, de dichter, de observator, maar vooral ook een goede vriend binnen onze fractie.

Wij zullen zijn inbreng, motivatie en unieke persoonlijkheid enorm missen.

Fractie, bestuur en leden Samen voor Asten

In memoriam Antoon Driessen

Volg Samen voor Asten

Volg Samen voor Asten op sociaal Media waar we regelmatig berichten over nieuws uit Asten en de lokale politiek. Maar ook onderwerpen als Asten vroeger en evenementen die er in Asten plaatsvinden proberen hier we onder de aandacht te brengen.