Programma

Samen voor Asten kijkt naar het heden, maar zeker ook naar de toekomst. Hoe zien wij en onze (klein)kinderen Asten, Heusden en Ommel over tien, twintig of vijftig jaar?

Wij wonen in een mooi dorp: veilig, schoon, sociaal, met een hoog voorzieningen- en welzijnsniveau. Samen voor Asten draagt de verenigingen waar onze inwoners zo graag naartoe gaan, zich welkom voelen en gewaardeerd, een warm hart toe.

Natuurlijk zijn er genoeg zaken die voor verbetering vatbaar zijn en daar gaan wij ook voor. Maar daarvoor hebben wij de kiezers nodig. Niet alleen om zetels te behalen, maar meer nog omdat we Asten alleen zo mooi kunnen houden als de Astenaren met ons samen verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor de toekomst van onze gemeente. Wij willen niet afmeten wat een ander doet of zeggen wat de ander niet goed doet, maar nemen zelf initiatief en hebben een actieve inbreng in onze gemeenschap. En niet omdat het moet, maar omdat we ervan overtuigd zijn dat het algemene belang boven het individuele belang gaat. Omdat we, net als jij, geloven dat je alleen wellicht sneller gaat, maar dat je samen gegarandeerd verder komt.

“Wij luisteren niet naar anderen om te kunnen reageren, maar om te begrijpen.”

Inleiding verder lezen Voorwoord fractievoorzitter

Volg Samen voor Asten

Volg Samen voor Asten op sociaal Media waar we regelmatig berichten over nieuws uit Asten en de lokale politiek. Maar ook onderwerpen als Asten vroeger en evenementen die er in Asten plaatsvinden proberen hier we onder de aandacht te brengen.