Terug naar overzicht

Janine Spoor lijsttrekker voor Samen voor Asten

Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen dinsdag is Janine Spoor unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing in maart 2022.

Na het opgaan van de politieke verenigingen Leefbaar Asten en D66/Hart voor Asten in Samen voor Asten werd de eerste ledenvergadering georganiseerd, waarbij de coronaregels uiteraard in acht werden genomen.

Het bestuur is verheugd dat het proces wat afgelopen jaar geleid heeft tot de politieke vereniging Samen voor Asten zorgvuldig is verlopen. De kernwaarden en doelen zijn duidelijk verwoord en worden samen met en naar onze inwoners uitgedragen.

Met Janine heeft Samen voor Asten een enthousiaste en kundig bestuurder in huis, die de noodzakelijke verbindingen kan leggen en met de fractie de lokale belangen behartigt. Zij wil zich graag, samen met inwoners en organisaties, blijven inzetten voor Asten, Heusden en Ommel.

De rest van de kandidatenlijst wordt later in het jaar bekend gemaakt.

Janine Spoor lijsttrekker voor Samen voor Asten

Volg Samen voor Asten

Volg Samen voor Asten op sociaal Media waar we regelmatig berichten over nieuws uit Asten en de lokale politiek. Maar ook onderwerpen als Asten vroeger en evenementen die er in Asten plaatsvinden proberen hier we onder de aandacht te brengen.